Mooie veiligheidsschoenen

Ik werk al vijf jaar met veel plezier als timmerman in Amsterdam. Tijdens mijn werk is veiligheid van groot belang. Het dragen van goede veiligheidskleding en veiligheidsschoenen is dan ook verplicht en deze spullen krijgen we van onze werkgever. Helaas vind ik de standaard werkschoenen die we van de werkgever krijgen tegenvallen. Ze gaan erg snel kapot, ik heb al drie keer nieuwe werkschoenen moeten aanvragen. Daarnaast vind ik het model gewoon niet mooi en voelt het daarom niet prettig om ze te dragen. Na overleg met mijn werkgever ben ik online op zoek gegaan naar goede en veilige werkschoenen die naar mijn smaak zijn. Na even speuren kwam ik terecht op de website van Bowork. Een site met veel verschillende merken en modellen, veel keuze dus!

Veiligheidssneakers online bestellen

Ik heb uiteindelijk gekozen voor zwarte Quick Derby sneakers met een S3 normering. Ik vind het model er erg leuk uitzien en daarnaast zijn de specificaties erg goed. De schoenen zijn van zwart leer en hebben een su├Ęde inleg. Verder hebben de schoenen een stalen neus en een flexibele Kevlar veiligheidszool.

 

Ik heb de schoenen inmiddels twee weken en draag ze met veel plezier. Ze zitten echt heel erg lekker en ik krijg veel complimenten over de look. Ik was zelf nooit echt een fan van online bestellen naar ik moet toegeven dat het me goed bevallen is. De verzendkosten waren gratis en ik had de schoenen binnen twee dagen al binnen. Mijn complimenten dan ook voor Bowork. Als je goede werkschoenen of werklaarzen zoekt dan heb je hier veel keuze voor leuke prijzen.