Tattoo verwijderen door middel van een laserbehandeling!

Ikzelf heb een tattoeage laten tatooëren waar ik achteraf veel spijt van heb gekregen! Maar hoe is dit probleem ontstaan? Nou, een jaar geleden had ik een relatie met een jong.  Ik was erg verliefd op hem waardoor ik een tattoeage met zijn naam had laten plaatsen op mijn rug. Maar toen het uit was wilde ik deze tattoo verwijderen. Maar een tattoo verwijderen is makkelijker gezegd dan gedaan, want in vele gevallen is de tattoeage weg maar blijven er littekens achter. Dit wilde ik natuurlijk voorkomen. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Ik wilde namelijk zo snel als mogelijk een plastische chirurg vinden gespecialiseerd in het verwijderen van tattoeages!

Tattoo verwijderen

Kliniek Veldhoven

In een mum van tijd belandde ik op de website van kliniek Veldhoven. De informatie die werd weergeven op de website was voor mij zeer indrukwekkend. Alle chirurgen die werkzaam zijn bij deze kliniek zijn in voorzien van een geweldig portfolio en indrukwekkende diploma’s. Vandaar het besluit om contact op te nemen met deze kliniek. In dit gesprek werden mij twee mogelijke plastische chirurgie operaties voorgesteld:  Ik kon kiezen uit operatief verwijderen of de tattoeage laten verwijderen door middel van laserbehandeling. Volgens de chirurg was het voor mij verstandig om gebruik te maken van een laserbehandeling. Dit advies heb ik uiteindelijk opgevolgd en gebruik van gemaakt.

Behandeling

Geweldig resultaat!

Ikzelf kan u achteraf vertellen dat de ingreep succesvol is verlopen. Nu een half jaar later kan ik u mededelen dat mijn tattoeage in zijn geheel is verdwenen. Ik ben dan ook zeer tevreden over het geweldige resultaat!

Plastische chirurgie