500 dienbladen bedrukken, waar moet je ze halen?

dienbladen-bedrukenVoor biermerk heb ik de opdracht gekregen om de beste aanbieder te vinden voor 500 dienbladen inclusief hun logo. Ik ben online opzoek gegaan naar de beste aanbieder en wil dit graag met jullie delen.

Prachtigkado
Ik kwam als eerste uit bij prachtigkado. Prachtigkado doe zijn bedrijfsnaam eer aan, de dienbladen op hun webshop zien er echt super uit! Er zijn echter een aantal nadelen. Ze bieden alleen houten dienbladen dan met foto en de ze hebben een staffelkorting voor grotere aantallen.

Vanslobbe
Vanslobbe heeft wel een aluminium dienblad op hun website staan. De prijs is echter niet direct te berekenen, alleen op aanvraag. Daarnaast hebben ze totaal geen uitgebreid assortiment, ik had niet echt het idee dat hun heel sterk zijn in dienbladen bedrukken.

Promogifs
Eindelijk, een uitgebreid aanbod! Echter niet direct online te berekenen wat het kost. Alles gaat hier op aanvraag. Ik had geen zin om zo’n offerte proces in te gaan aangezien we de producten zeer snel nodig hadden.

Foodservice Bunzl
Eigenlijk weer een beetje het zelfde probleem. Ook hier kun je niet gewoon dienbladen met je logo direct bestellen. Er staat een hoop tekst op de site, maar prijzen of levertijden zijn nergens te vinden.

Maxilia.nl
Eindelijk een aanbieder weer in online kan bestellen, alsof dit heel apart is in het jaar 2016. Daarnaast hebben ze ook nog eens precies het dienblad wat ik nodig heb en wordt hij geleverd binnen de deadline die ik gekregen heb. Ik heb dus uiteindelijk mijn dienbladen laten bedrukken bij maxilia.nl