Onderzetters bedrukken mogelijk?

Wanneer je met vrienden naar een café gaat om er een biertje te drinken zal het je waarschijnlijk wel opvallen, onderzetters die bedrukt zijn met het logo van het bedrijf. Hoe grappig is dat om ons restaurant ook hiervan te voorzien. Onderzetters bedrukken is nu iets wat ik maar al te graag wil realiseren, echter weet ik het niet waar ik dit het beste kan laten doen.

50941_Onderzetter-glas-rond-met-logo

Door terug te keren naar het café waar wij hebben gedronken kon ik de eigenaar vragen waar hij het heeft besteld. Als antwoord heb ik te horen gekregen dat hij het via internet besteld. Bij Maxilia was het volgende wat ik te horen had gekregen! Met  de achterliggende gedachtes dat ik nu weet wat de kwaliteit is van deze onderzetters ben ik gaan zoeken op het internet. Tijdens mijn zoektocht kwam ook gelijk dit bedrijf naar voren….

Direct bestellen of eerst verder zoeken?

imageDoordat ik al wist wat de kwaliteit is van deze onderzetters heb ik er dan ook voor gekozen om direct te bestellen. Je wilt er immers voor zorgen dat jouw gasten een verzorgde avond hebben toch? Mijn partner had wel gezegd of dat het niet beter is als dat ik eerst verder zou gaan zoeken, wellicht dat je het ergens anders voordeliger kan krijgen..

Natuurlijk is dit verstandig om te doen, in dit geval niet aangezien ik al wist wat voor goede kwaliteit ik in huis zou krijgen. Onderzetters bedrukken is dan ook bij ons goed gelukt, mee dankzij de goede service van Maxilia!