Goede Woonkamer inspiratie opgedaan

Woonkamer inspiratieAfgelopen week was ik voor woonkamer inspiratie aan het kijken op internet. Toen ik op www.huis-inrichten.com kwam zag ik ontzettend veel leuke dingen. Je zag verschillende soorten interieurs en goede informatie. De informatie die erbij stond was perfect. Het stond duidelijk omschreven en zo wist je precies wat je voor je had.

Met dank aan dit blog heb ik enorm veel inspiratie opgedaan. Nu ik veel combinaties heb gezien heb ik al een idee hoe mijn woonkamer gaan worden. Ik adviseer mensen daarom ook echt om Woonkamer inspiratie hier op te doen! Ze hebben honderden foto’s die jou kunnen inspireren.

Echt een aanrader. Slaapkamer inspiratie

Het fijne aan dit blog is dat je niks hoeft te betalen. Het is geheel gratis en voor vragen kan je ook nog eens contact zoeken. Je stuurt dan een mailtje en vervolgens word hij binnen een dag al beantwoord. Ook beschikken ze over een Facebook pagina die je goed in de gaten kunt houden. Ze posten namelijk met regelmaat. Wat ze posten is erg leuk, dus misschien is het handig om de pagina te liken.

Zelf heb ik de voorkeur voor en Scandinavisch interieur en dan in het wit. Het is ontworpen in 2015 door Widawscy Studio Architecten. Ook de badkamer hoop ik in dezelfde smaak in te richten. Uiteraard moet er eerst gespaard worden, maar het gaat er hoe dan ook komen! Klik op de bovenstaande link om op de website terecht te komen.