Bruikbare Safarica tenten gevonden

Wij houden ervan om ieder kwartaal te gaan kamperen. Al is het maar voor een weekendje, het gaat om het feit dat je in de natuur kan overnachten. Echter hebben wij toen die tijd een tent gekocht welke nu aardig aan vervanging toe is. Mijn man had al wel gezegd dat als we een nieuwe tent gaan kopen, dat het wel een tent van goede kwaliteit moet zijn. Niet dat wij over een aantal jaren weer een nieuwe tent kunnen aanschaffen. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet en erachter gekomen dat de Safarica tenten een van de beste tenten zijn die ooit op de markt gebracht is. Bij Tent plus verkochten ze deze tenten voor een aantrekkelijke lage prijs.

Overleggen is een pre

saffff

Ik heb er wel voor gekozen om eerst te overleggen met mijn man of dat hij hier ook mee eens is om te bestellen. In de avond zijn wij hier dan ook voor gaan zitten en uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat wij hier onze Safarica tenten konden bestellen. In het begin wilde we er twee bestellen ter reserve, echter hadden wij zo iets dat hun aardig snel kunnen leveren waardoor we daar geen zorgen voor hoeven te maken.

Uiteindelijk werd het netjes en wel de eerstvolgende werkdag bij ons thuis bezorgd. Natuurlijk konden wij niet wachten waardoor wij nog geen tien minuten later al druk bezig waren om de tent neer te zetten. Al met al ziet het er fantastisch uit en kan ik echt niet wachten tot wij weer gaan kamperen!