Heerlijke etherische olie gevonden

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar diverse spullen wat ik kan toevoegen aan mijn verlanglijst voor de feestdagen. Iets waar ik ieder jaar moeite mee heb aangezien ik eigenlijk niks nodig heb, echter willen mijn ouders alsnog iets geven. Zo ben ik gaan zoeken op het internet of dat ik iets kon vinden wat ik wilde gebruiken. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Thuisluchtjes.nl waar het mogelijk is omĀ etherische olie te verkrijgen.Mint

Ikzelf had nooit geweten dat dit bestond waardoor ik mezelf hier verder in ben gaan verdiepen. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat deze olie een verrijking is voor lichaam en geest. Tevens geeft het ook nog eens een heerlijke geuraroma in huis wat erg prettig ruikt.

Cederhout

Alvast een proefpakket besteld

Nu dat ik had gezien dat de kosten welke zij hanteren per olie aan de lage kant is wilde ik het eerst zelf testen. Zo heb ik hier van de week een bestelling geplaatst om dit geurtje te proberen. Bij het openen van mijn bestelling was ik overrompeld van de verrassende geur wat mij tegemoet kwam. Wat rook dit heerlijk zeg! Heerlijk om dit te druppelen op een aromasteen welke ervoor zorgt dat de geur goed wordt verspreid.

Je zal het vast wel raden dat ik dit heb toegevoegd aan mijn verlanglijstje. Overigens er gelijk bijgeschreven waar mijn ouders dit kunnen bestellen, hier weet ik het zeker dat ik goed zit namelijk. Het is in ieder geval genieten met mijnĀ etherische olie.