Foto behang uitzoeken en bestellen bij de FotoMuur

Onlangs hebben wij een mooi foto behang uitgezocht. In eerste instantie wilden wij dit alleen op de slaapkamer hebben, maar toenFoto behang wij eenmaal bezig waren zagen wij zoveel moois voorbij komen, dat wij hier wel meer ruimtes mee wilden bekleden. FotoMuur.com is een bedrijf die al meer dan 15 jaar ervaring heeft op dit gebied. Zij leveren alleen maar mooie afbeeldingen op kwalitatief hoogwaardig behang.

Toen wij met dit plan aankwamen, dachten wij dat dit een enorme klus zal worden. Vooral een foto uitzoeken en bestellen daar waren wij een beetje huiverig voor. Echter stond op de website precies de stappen beschreven die je moest volgen om een behang te bestellen. Het is hier wel belangrijk om de juiste afmetingen door te geven. Je moet er toch niet aan denken om een muur met een witte rand op een kamer te hebben.

Zeer mooi foto behang besteld via de website van de FotoMuur

Foto behangAl vrij snel nadat wij de bestelling van het foto behang de deur uit hadden gedaan, werd deze al thuis geleverd. Hiermee konden wij aan de slag gaan. Als eerste waren wij in de slaapkamer begonnen. Eerst de muren insmeren met lijm en dan de juiste rol pakken waarmee je moest beginnen. Wonder boven wonder ging het allemaal bijzonder goed. Nog nooit hadden wij behangen, maar dit ging ons goed af. Het resultaat was dan ook prachtig. Onze slaapkamer heeft er een groene muur bij. Een muur waarop een zeer mooi bos staat afgebeeld.

Ons volgende bestelling was er eentje voor in de badkamer. Ook hier keken wij elke dag tegen een kale muur aan. Om dit een beetje te camoufleren had ik hier een spiegel tegenaan gehangen. Maar nu wij het resultaat in de slaapkamer zagen, wilden wij hier ook een mooie afbeelding hebben hangen. Meteen maar weer op de FotoMuur.com gekeken voor de mogelijkheden.