Populaire urn thema’s; de hart urn

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de hart urn; Een urn thema voor een liefdevolle herinnering aan uw overleden dierbare.logo (5)

Het hart is een prachtige vormgeving voor een urn die gebruikt wordt voor het bewaren van de as van een overleden dierbare, waar u met veel liefde aan terug denkt. Het hart staat symbool voor alle menselijke gevoelens en emoties, maar toch vooral voor de liefde. Omdat onze emoties invloed hebben op onze hartslag, bijvoorbeeld het sneller kloppen van het hart bij spanning, werd vroeger gedacht dat alle gevoelens uit het hart voortkwamen. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot de symboliek van het hart, dat al eeuwenlang staat voor liefde en romantiek. De vorm van het bekende ‘valentijnshart’ is ontstaan in de loop van de middeleeuwen. Een hart urn staat dan ook voor een liefdevolle herinnering. Nog steeds speelt het hart een belangrijke rol in spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden op het gebied van liefde & romantiek.

Hart urnen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, waarbij u kunt kiezen voor een hartvormige urn, maar ook voor een urn waarin de hartvorm verwerkt zijn. De mini urnen in hartvorm vormen een prachtig & subtiel aandenken, maar er zijn ook prachtige keramische urnbeelden verkrijgbaar, waarin bijvoorbeeld een gouden hart centraal staat.asketting-hart-incl-ketting-en-geschenkbox-goudkle

Over UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Ook een prachtige hart urn bij UitvaartUniq.nl bestelt u eenvoudig online. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens.